Jennie Johansson

Jennie Johansson

Talent Acquisition Partner – Talent Acqusition

Vad är din roll på Iver?
Jag jobbar som Talent Acqusition partner, och arbetar med att rekrytera ännu fler fantastiska talanger till Iver. 

Berätta om din bakgrund!
Innan Iver kommer jag ifrån bemannings-och rekryteringsbranschen där jag arbetade med rekrytering, headhunting och IT-konsultupphandlingar. Iver var en kund till min tidigare arbetsgivare och det var så jag kom i kontakt med Iver. 

Vad lockade dig till att börja arbeta på Iver?
Iver är ett otroligt spännande bolag, med stark tillväxt, tempo och en härlig team anda. Framgången byggdes på snabba beslut, personligt ansvar, engagemang och kamratskap och det är precis så som jag vill arbeta. 

Hur ser en vardag ut i din roll?
Otroligt mycket sociala relationer! Vilket är så roligt. Varje dag får jag träffa och prata med nya spännande personer. Jag håller intervjuer med kandidater, stämmer av kommande rekryteringsbehov och pågående rekryteringar med våra chefer, publicerar annonser, söker efter talanger i olika databaser och bygger nätverk. 

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Absolut alla människor som jag får möjlighet att träffa och prata med varje dag. Det ger mig massor med energi och det är väldigt inspirerande att få höra allas olika resor till vart de är idag. Det är också svårslaget att få välkomna en ny medarbetare till Iver och se den personen växa och utvecklas i sin nya roll hos oss. 

Var söker du inspiration?
Jag inspireras väldigt mycket av människorna omkring mig. Alla härliga kollegor på Iver, alla kandidater och människor i min närhet. Jag inspireras mycket i hur jag kan utvecklas i mitt jobb genom att nätverka med andra i branschen, följa olika nyhetskällor inom IT och rekrytering och genom att hålla kontakten med andra fantastiskt duktiga personer jag stött på hittills i min karriär inom området. 

Vad gör du på din fritid?
Umgås mycket med familj och vänner. Jag samlar mycket energi genom träning i olika former, reser gärna så mycket jag kan och tid för återhämtning. Att dansa är även en hobby jag har!

Vad är din dolda talang/superkraft?
Oj, svårt! Min superkraft är nog att jag alltid är nyfiken. En dold talang där emot - jag kan gå ner i spagat!

jennie.johansson@iver.se

0733981045

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Iver?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@Iver.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor