Vad är din roll på Iver?
Jag arbetar som Talent Acquisition Manager på Iver och ELITS

Berätta om din bakgrund
Innan Iver och ELITS kom jag från bemannings- och rekryteringsbranschen där jag arbetat som konsultchef samt startat upp ett bolags kontor och verksamhet i Linköping och Norrköping. 

Vad lockade dig till att börja arbeta på Iver?
Jag lockades av den anda som finns och som innebär att bygga ett bolag i framkant med medarbetaren i fokus. Ett bolag med korta beslutsvägar där man blir sedd, hörd och har en möjlighet att påverka.

Hur ser en vardag ut i din roll?
Väldigt varierande! Ofta har jag intervjuer med kandidater, letar efter kandidater i olika kanaler och har täta dialoger med våra chefer om existerande och kommande behov av kompetens.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Att få träffa och prata med så många otroligt trevliga och kompetenta människor! Det är så oerhört inspirerande att prata med personer som brinner för det de gör.

Var söker du inspiration?
Jag följer mycket bloggar och nyhetsbrev, både inom teknik och rekrytering. Annars hämtar jag inspiration i det arbete som våra fantastiska medarbetare gör i sina roller för att leverera våra tjänster eller i sitt arbete ute hos våra kunder. Att se människor växa och utvecklas är oerhört inspirerande!

Vad gör du på din fritid?
Umgås med min familj. I övrigt blir det en hel del träning, där det främst bli gym och padel. Fiske är en annan stor hobby som jag försöker ta mig tid till.

Vad är din dolda talang/superkraft?
Dold talang vet jag inte, men jag är otroligt envis och ger inte upp förrän jag lyckas med saker!


linus.berglund@elits.com

Jag rekryterar

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Iver?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@Iver.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor